Storkonsert med Lisa Børud

Av: Administrator
08/04-2003

Med kjenningslåten "Snikkelora" fra forrige CD var stemningen lagt og det var klart for en times storkonsert med barnestjernen Lisa Børud og foreldre. At mange husker Lisa fra hennes første CD med sanger som nettopp "Snikkelora" og "Jeg ække redd", og hennes sjarmerende TV opptreden i "God morgen Norge" på TV2 viste de rundt 300 hadde funnet veien til Frikyrkja. Lisa strålte gjennom hele konsertene, og så ganske stor ut der hun var trygt plassert på en kasse på scenen.


Lokalavisa Vestlandsnytt skrev følgende under overskriften "Scenevand sjuåring", "Trass i at ho berre er sju år, synte Lisa Børud til fulle at ho er fullvaken som sceneartist. Men si klåre røst og god hjelpe frå mor og far engasjerte ho publikum i ein grad mange andre artister berre kan drøyme om".

Den nye plata har fått navnet "Hjertevenn", og det er ikke tilfeldig. Lisa har nemlig en hjertevenn i Bolivia. Hun og familien er faddere for Rayta som bor i Bolivia. Lisa synes det er urettferdig at noen har det bra, mens andre sover på en avis på gata. Derfor er familien Børud et fadderbarn gjennom Strømmestiftelsen, og en av sangene er gitt navnet "Hjertevenn".

Lisa sang ellers om skoledagen, om "kjempefest", der hvem som helst kan være gjest, for det er Jesus som har stelt i stand. Hun sang om å være "happy". Ja Lisas vitnesbyrd i sangen er "Det er bare herlig, å leve idag. For Gud er bare kjærlig, og det gjør meg gla'. Samme hva som hender, elsker Han meg. Han vil alltid støtte meg. Han vil alltid vise meg vei"

Da Pastor Erhard og sønnen Bendik takket for konserten, var det for å overrekke Lisa en gave, og Bendik selv hadde valgt gaven ut, en veske til stjernen, og med gaven i hånda, og skikkelig stormapplaus fra publikum kom et ekstranummer alle kunne synge med på "snikkelora og fiddelibom, jeg bare finner på no'n ord snikkelora og fiddelibom-bom".