Sveinung Hølmebakk til Sula Frikirke

Av: Administrator
04/09-2015

Sveinung Hølmebakk har konsert i Sula Frikirke tirsdag den 20. oktober . Her vil han synge sanger fra den nye CD´en hans «Snart gryr en dag» som kom i sommer.


Du kan høre Sveinung Hølmebakk i Sula Frikirke tirsdag 20. Oktober.

- CD´en inneholder noe av det jeg har skrevet selv, men mest sanger av andre. Det er denne kombinasjonen jeg liker aller best å gjøre, sier Hølmebakk.

Da Nordic Tenors for alvor tok av i 2006, valgte Sveinung å legge solokarrieren på hylla. Selv tror han det var nødvendig for at gruppa skulle vokse til det den er i dag. Men for 3 år siden begynte Sveinung å skrive sanger, og det førte også til at solokarrieren skjøt fart.

- Heldigvis kan jeg kombinere mine egne konserter med Nordic Tenors sitt konsertprogram, og det er jeg veldig takknemlig for, forteller han.

Som soloartist gjør Sveinung en annen type repertoar.

- Jeg liker å synge både viser og sanger fra det typiske tenorrepertoaret, i tillegg til at jeg gjør en god del kristent repertoar på mine konserter. Jeg synger om det som opptar meg, og troen er en viktig del av mitt liv.

Den nye CD´en min gjenspeiler dette. - Jeg har alltid hatt stor respekt for Trygve Hoff, og derfor var det veldig kjekt at forlaget hans ga meg tillatelse til å synge «Snart gryr en dag» på min egen dialekt, sier Sveiung Hølmebakk.

Billetter selges ved inngangen for kr. 200