Gospelkonsert med Angela Primm og Elsa Harris mandag 16. Mars kl.20.00

Av: Administrator
04/03-2015

Elsa Harris og Angela Primm traff hverandre for første gang i Norge våren 2014, og det ble musikalsk blink fra første sekund. Sammen gjennomførte de 2 uker i Norge med svingende gospel. Nå gjentar de suksessen.


Angela Primm er en dyktig gospelsanger, bosatt i Nashville, Tennessee. Tidligere i karrieren turnerte hun mye sammen med Bobby Jones og New Life. Nå har hun i mange år vært sentral sammen med Bill Gaither og hans Homecoming friends. I 2013 deltok hun på Skjærgårdssang i Langesund, og tok publikum med storm. Hennes engasjerte og vinnende vesen sammen med tradisjonell gospel får føttene til å svinge.

Elsa Harris er et kjent ansikt for de som synger i gospelkor. Fra 1978 og frem til 2008 har hun vært pianist når Jessy Dixon var i Norge. Sammen gjennomførte de mer enn 500 konserter her i landet sammen med norske kor. Elsa Harris er pianolærer i det daglige, og musikalsk ansvarlig i sin lokale kirke i Chicago. Hun er en svært dyktig gospelpianist, og du føler formelig at tangentene virkelig får kjørt seg når Elsa trakterer pianoet.

Konserten er et samarbeid med Skjærgårdssang og billetter som koster kr. 200 selges ved inngangen.