Flott julekonsert i Frikyrkja.

Av: Administrator
10/12-2013

Herøy Gospelkor holdt sin tradisjonelle julekonsert i Frikyrkja lørdag 30. november. Mer enn 100 hadde funnet seg en plass i salen og fikk servert 16 sanger i god musikalsk innpakning fra bandet. Det var både julesanger og mer eller mindre kjente sanger fra gospelens velfylte katalog.


Herøy Gospelkor

Noe som en legger merke til med Herøy Gospelkor er at de har mange dyktige solister. Den ene etter den andre sto fram og sang seg inn i hjertene. Men det er ikke bare solistene som viser kontroll og sangglede ved mikrofonen, hele koret synger med hver sin mikrofon – noe som gav en veldig bra og balansert lydopplevelse, og som vitner om trygghet i koret.


Herøy Gospelkor

Til vanlig synger Herøy Gospelkor med kun piano. Denne gangen var det fullt band og det funka veldig bra. Bandet og koret var godt miksa, slik at publikum fikk en konsertopplevelse det ble snakka varmt om etterpå. Vi har mange kor i Herøy, men ikke mange med så lav gjennomsnittsalder. Med tanke på det de leverte er det ekstra imponerende. Herøy Gospelkor skal også i år varme opp for Oslo Gospel Choir når de holder sin julekonsert i Herøy.


Herøy Gospelkor