Konsert med Ole Børud og stort orkester i Frikyrkja!

Av: Administrator
25/01-2012

10. Mars kommer Ole Børud til Herøy Frikyrkje sammen med et 10-mannsband. Ole Børud regnes som en av de beste sangerne i Norge. Han startet sin karriere som ”Minstemann” i Børud-gjengen, og har fortsatt på en svært allsidig musikalsk reise. Han har blant annet vært med i det svært anerkjente kristne metall-bandet Extol før han dreide i en annen musikalsk retning og foreløpig landa i soul- og funkpreget pop, hvor han har fått svært gode kritikker fra inn og utland. Han har også rukket å være leder for husbandet i NRK serien ”Topp 10” og vært sanger i det svært populære TV programmet ”Skal vi danse”.


Ole Børud

Ole Børud bor i Stavern, men reiser mye som den profesjonelle komponist og musiker han er. I tillegg til karrieren som soloartist har Ole Børud deltatt som vokalist, korist og gitarist på en mengde plater og TV-programmer, og i det siste har du sett ham i ”Beat for Beat” på NRK. Musikken til Ole Børud er en smart kombinasjon av soul, funk og west coast pop og han har høstet internasjonal anerkjennelse for sin siste plate ” Keep Movin”. Om plata ble det sagt ”I en musikknasjon som har begge bena solid plantet i hvit rock, er artisten og låtskriveren Ole Børud et kjærkomment og forfriskende tilskudd. Med den ene foten i amerikansk vestkystmusikk og den andre i soul og funk, rokket debutskiva hans, Shakin´ the ground, ved musikk-Norges grunnvoller, med en eksplosiv blanding av funky beats og sofistikerte arrangementer. Albumet solgte 7000 fysiske eksemplarer i Skandinavia, og har i tillegg blitt utgitt i Japan. At Ole Børud har et unikt talent har det aldri vært noen tvil om, og med Keep Movin slår det ut i full blomst. Med noen av Norges beste musikere i ryggen, er det duket for en av årets store musikkopplevelser”.

Ole Børud med band kommer 10. mars og arrangørene tror det blir trangt om plassen når Ole Børud inntar scenen i Frikyrkja og anbefaler alle å sikre seg billett til konserten! Det er forhåndssalg av billett hos A. Sævik