Lærer til norske barn Mali

Av: Administrator
25/03-2005

I Mali arbeider Frikirken, Det norske Misjonsselskap og Dansk Sudanmisjon for å nå fulanerne med evangeliet. Vi har skoler på to steder og trenger lærere til begge stedene fra høsten 2005.


I Douentza har vi norsk skole. På grunn av at skolen bare har et par elever, vil en også ha noen aktiviteter sammen med den lokale franskspråklige skolen. Vi ønsker oss derfor en lærer som kan snakke litt fransk, og alternativt en lærer som er villig å lære fransk for deretter å gå inn i langtidstjeneste i Douentza. I Douentza blir læreren en viktig del av misjonærteamet, som består av to norske og en afrikansk familie.

I Sevare går de norske barna i en franskspråklig skole, som er bygget opp rundt et samarbeid med en skole i Frankrike. Der trenger vi en norsk lærer for kompletterende undervisning for de norske barna, men det er også tenkt at denne læreren skal være en ressurs også for de andre barna. Gode kunnskaper i fransk er vesentlig også i denne tjenesten. I Sevare vil også læreren bli en del av misjonærteamet, som består av stedlig representant, tre norske familier og en afrikansk.

For mer informasjon kontakt misjonssekretær i Frikirken Mirjam Bergh, e-post: mirjam.bergh@frikirken.no eller misjonssekretær i NMS Per Ivar Johansen, e-post: pij@nms.no. Du kan også ringe hjemmesekretær Inge Auberg på tlf 22 74 86 16 eller sende e-post på inge.auberg@frikirken.no.